<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=132252294125311&ev=PageView&noscript=1"/>
Close

HIPOTECA FUNCIONARI 100%

Aconsegueix ara la teva hipoteca per a funcionaris. Gaudeix d’un 100% de finançament amb les millors condicions. Contacta amb nosaltres!

Et truquem GRATISCalcula la quota de la teva hipoteca habitatge 1º residència


Quant val la casa que vols?

Quin import vols financiar?100% finançament amb condicions premium.

hipoteca funcionari

100% finançament


Millor interès


Condicions premium


Finançament a la teva mida100%

15 ANYS

DE CLIENTS SATISFETS

DE COMPROMÍS

D'EXPERIÈNCIA

100%

Dubtes? Pregunta’ns!

HIPOTECA PER A FUNCIONARIS 100%


Una de les majors preocupacions a l’hora de comprar un pis o una casa està en aconseguir una hipoteca favorable. Les entitats bancàries solen oferir les mateixes condicions a tots els sol·licitants sense tenir en compte les seves condicions laborals.

No obstant, no totes les persones que sol·liciten una hipoteca reuneixen les mateixes garanties… Com a funcionari disposes d’una gran estabilitat laboral, per la qual cosa pots aconseguir unes condicions en la teva hipoteca molt més favorables que la resta.

Sabies que Firmax et pot finançar el 100% de la teva hipoteca? Doncs si, sent funcionari no hauràs de pagar cap tipus d’entrada per la teva nova llar. A més, et beneficiaràs del millor tipus d’interès, pagant la teva hipoteca en còmodes terminis fins a 40 anys.

Tot això ho aconseguiràs apostant per la Hipoteca Funcionari 100% de Firmax Servicios Financieros. Un producte ideat especialment per a funcionaris com tu.

A Firmax portem més de 15 anys treballant amb les millors immobiliàries i els bancs més importants per aconseguir unes òptimes condicions financeres pels nostres clients. La teva consulta és gratuïta, només cobrarem si firmes la teva hipoteca amb les nostres condicions.

Oblida’t de pagar més per la teva hipoteca. Si ets funcionari, estàs en una altra lliga!Les nostres oficines estan molt a prop teu:


Barcelona

Av. Josep Tarradellas, 38, 08029

Girona

Av. Costa Brava 81, 17411. Vidreres

Tarragona

C./ Joan Miró 4 Loc. 3, Desp. 4, 43005

© 2018 FIRMAX - Servicios Financieros | e-mail: mariano@firmax.es

Tots els drets reservats

Si marcas la casilla o continuas navegando consideramos que aceptas el uso de nuestras cookies. Cambia la configuración en nuestra Política de cookies .